asafemir60 rumeysa_5567 gorumcem 7 aylıkken söyledi pek gidip gelmezdik anlamadim yani sonra doğuma girmiş çıkmış bize gene öyle haber verdi çok garipler bana mı tuhaf geldi
busrand rumeysa_5567 birinci dereceye 8. Hafta civarı diğer uzak akrabalar daha yeni öğrendi 5 buçuk aylıkken söyledim 😬
rumeysa_5567 busrand benimde 2 kaybım var artık yoruldum ve cok hevesli olduğum için içimde tutamıyorum ama korkmakta korkuyorum 😂
Esma006 rumeysa_5567 dogru yapıyorsun canım ilk oğlumu betayı öğrenir öğrenmez yaydım ve evlendiğim ilk ay kaldım vefat etti doğdu şuan da hamileyim 7 aylık olduk 5 aylıkken öğrendi herkes
Esma006 rumeysa_5567 zaman öyle geçiyorki unutuyorsun bile demeyi kış bide zaten kimseyi görmüyor insan pek geçer seninki de sağlıkla al kucağına canım
allyslife ikraylin34 Bu konular mahrem ve tercih meselesi. Size göre abartı olabilir ama sizin görüşünüzle ilgilenmiyorum😂 Biz böyle tercih ettik🤓
ikraylin34 allyslife neyin mahremi pardon hahahahaha anlam veremiyorum bana çok çok çok ters iyiki böyle arkadaşlarım yok ve iyiki böyle de değilim teşekkürler ahhahaha