noss rumeysa_5567 severim sayarım ama cidden ben yayilsin istemiyorum. Ne gerek var .. gözüm gibi bakıyorum kendime sagsalim doğsun diye . Bir kem göz nazar ederse ay çok pimpirikli oldum bu dönemlerde
rumeysa_5567 noss bende öyleyim canım herkese boka bakar gibi bakıyorum😂 doktorum melankolik olabilir dedi bu haftalarda, ağlayabilirsin,herşeye takabilirsin,çarpıntı olabilir normal yani herşey herkese desek daha ds cok takarıx herhalde
noss smge98 niye birlikte mi yaşıyorsunuz ? Of en sevmediğim şeyler ailelerin çok iç içe olması durumu .. sınır bilmeli insanlar
smge98 noss hayır birlikte yaşamıyoruz hatta aynı şehirde bile yaşamıyoruz ama onların olduğu şehirde birkaç gün kalmamız gerekiyor :/
noss rumeysa_5567 kesinlikle .. geçen eşim şaka yaptı bir konuda hemen gözlerim doldu. Alingan tembel huysuz birsey oldum
pofidikanne rumeysa_5567 tüm akraba öğrendi görümcem sağ olsun 😂 çok istiyorlardı bir bebek olsun da sevelim diye
pofidikanne rumeysa_5567 bende sevmem normalde ama eşimin ailesi öyle kötü karışan felanda değil hani söylemesi benim için kötü olmadı 🤓
noss smge98 Allah sabır versin .. ben aynı şehirde olmama rağmen çağırmıyorum ayda bir yeter inşallah bunu böyle sürdürmeye devam ederim daha çok kendim gitmeyi tercih ediyorum
beeetul rumeysa_5567 ilk iki gebeliğimde hemen söyledim üçüncüye hamileyim 10.haftamda mı ne söyledik. Bana kalsa daha da geç söylerdim.
rumeysa_5567 beeetul bende 8-10 hafta arasında tekrar gidicem bir sorun yoksa Allahın izniyle söylerim herhalde
allyslife rumeysa_5567 ilk bebeğimizi kaybettik, ikinci için acele etmek istemedik, erken bildiklerinde değişen bir şey olmuyor zaten bilmemeleri daha iyi aksine😂😂
rumeysa_5567 allyslife benimde 2 kaybım var bunun için bizde biraz korkuyoruz ama eşimde söylemek istiyor ailesine bakalım artık🥹
allyslife rumeysa_5567 hakkınızd ahayırlısı olsun, siz daha iyi bilirsiniz🫠 her ailenin dinamiği farklı
bebek_annesiii rumeysa_5567 İlk gebelikte üç aydan sonra söyledim şuan 3. Bebeğimi bekliyorum 15 haftalık olucam kimseye söylemedim cinsiyeti öğrenince söylicem