beatris Şu an sadece sağlık ocağına gidiyorum beta takibi için 7nci hafta da mı gitsem diyorum sizce kadın doğuma
sengul_53 beatris yedinci haftaya beklememek lazım ben 5 + 3’te gitmiştim doktor on gün sonra çağırdı beni başka doktora gittim o da on gün sonra çağırdı beni keseye görmeleri lazım içinde bebek var mı kalp atışı var bunu önemli
busedadiclioglu beatris bence hastaneye gidin bebeğin kesesi görünür en azından her şey yolunda mı diye bakarlar
vefaehmed beatris beatris Bence çok erken gitmek çokta onemli deyil eğer herhangi sorun yoksa .Çünki çoğu zaman doktor daha çok erken diyo .Bende bu durumu yasadim.
rabisssssss28 beatris ebeyim 5 hafta çok erken gitme boşuna alttan baktırma kendimde hamileyim doğumuma 2 hafta kaldı ben 5 haftalık öğrendim 7 haftalık gittim doktorlarda zaten ağrı kanama kasılma olmadğı süre betan da 3 bini geçince git kese gözükmek zorunda zaten o zaman geç döllenme değilse eğer
annelikmacera Merhaba.Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah.7.hafta biraz geç bence 5. Haftada kesenim yeri oluşumu önemli.Kese oluşmuş mu,oluştuysa doğru yerde mi bunları kontrol ettirmek çok önemli
busedadiclioglu beatris ben 4 haftalık iken öğredim direk hastaneye gittim 6 haftalık falan da keseyi görmüştü doktorum
sulesabay İlkinde erkenden gidiliyor anacak 2. Bebek tecrübem olduğu için ben kalp atışını duymam için 7 de gitmiştim diğer türlü bir daha gitmeniz gerekebilir kesenin oluşumu gibi şeyler için zaten sağlıklı değilse önce gitmenizde bir şeyi degistirmez