rmysbbr Nst de iki ayrı kol bağlanıyor biri toco yani sancınızı kasılmanızı ölçen başlık. Hareket anında ağrı sancı hissediyorsanız toco kısmında çıkar ama hafif hareketler etkilemez. Yani sadece kasılmalarınızın ağrınızın şiddetini ölçüyor o başlık
nurgulllllll Çok büyük hareketlerden bahsediyorum mesela karnımı sallıyor bugün bebeğim resmen. Büyüdü tabi onun da etkisi var mesela o büyük hareketler sancı olarak hisseder mi ben ağrı olarak değil de baskı ve gerginlik olarak hissediyorum o hareketleri
rmysbbr nurgulllllll evet çıkabilir ama o hareketle oluşan sancıyı en fazla 15 20 ölçer. Doğum sancısı denilen şey daha yüksek ve düzenli çıktığında sıkıntı yaratır. Erken haftalardaysanız doktorunuz durumu ayırt ederek bi sonuca varır zaten diye düşünüyorum 🙂
annne_ nurgulllllll baskı ve gerginlik dediğiniz muhtemelen kasılmadır ve nst de sancı olarak çıkar düzenli ise doğum başlayabilir
nurgulllllll annne_ bebek hareket ettiği için öyle hissediyorum şuan mesela uyudu sanırım bişey hissetmiyorum. Bebeğin hareketine bağlı olsa da mı sancı olarak çıkar