sengul_53 eliff228 sekiz haftalıklığım Nisan 20 birlerinde doğum gösteriyor sezeryan hanım cinsiyeti belli olmadı ama çok merak ediyorum sağlıkla sıhhatli kızım olsun istiyorum
Prens_prenses_4682 eliff228 11+2 olduk 5 ekim pazartesi randevu var tam 14 haftalık oluyor ozaman inşallah cinsiyet belli olur
eliff228 Minaay bende belirti azaldı çok şükür geöen haftaya kadar kusma vardı. İştahınız nasıl şu ara durduramıyorum kendimi
eliff228 sengul_53 amiiin inşallah hayırlısıyla. Mart ayı erkrk çok var nisanı çok merak ediyorum çoğunluk kız gibi bakalım😁
eliff228 sengul_53 nasip ya tabi bende kızım olsun istiyorum inşallah allah gönlümüze görr hayırlısıyla nasip edrr. Ben kız hissediyorum ama istediğim içinde olabilir
sengul_53 eliff228 bir de anne çok isterse evlat kız olurmuş ben o sıra çok kız kıyafetlerine bakıyordum düğünlerde kızları görünce böyle içime sokasım geliyordu megersen hamileymişim
dilarassss #p41417408 Prens_prenses_4682 benimde 11+1 2 Ekim randevum var ama 12+3 oluyor siz yanlış hesaplamış olabilir misiniz