nisan_g Kızlar herkes erkek bebeğine düşündüğü isimleri veya beğendiği isimleri yazsın bakalım benim gibi karar veremeyen annelere fikir çıkar hem düşüncelerinizi bekliyoruuum 🫶🏻😚
MorKelebek54 nisan_g henuz belli degil ama erkek olursa aybars koyucaz. Oglumun ismi alparslan isimler uysun istedik gerci kiz olursa pek uyumlu olmaz kiz olursa defne olcak cunku
nisan_g MorKelebek54 aybars favori isimlerimden çevremizde yakın 3 kişide olunca biz elemek zorunda kaldık size şans getirsin 🩵
ekiminannesii nisan_g bir oğlum var adı Ekim. İkinci oğluma hamileyim 38 haftalık oldum geçen hafta netleşebildik. Onun da adını Dünya koyacağız 🌱
Elifalyw1 nisan_g bende cok kararsiz kaldim en son Ahmet Dedi eşim bende Eymen Ahmet eymen koyduk gitti 😂🤗❣️
nisan_g Elifalyw1 bizde eşimle en son Marsel ismini farklı bulmuştuk sonra Alptuğ Aren hoşumuza gitti ama hala emin değiliz karar veremiyoruz 😅
ozgemertt İlk oğlumun adı mert ikincide erkek daha karar vermedik ama yiğit Uraz poyraz bu üç isim çok hoşuma gidiyor
nisan_g ozgemertt poyrazlar çoknyaramaz ve uçlarda yaşayan çocuklar oluyormuş diye söylüyorlar hep yiğit ismi çok naif duruyor
ozgemertt nisan_g evet poyraz için genelde öyle söylüyorlar koyda yaramaz nedir gör diyorlar 😂😂 ama çok hoşuma gidior.