busrax_ Kızlar bugün benim ovulasyon günüm. Yumurtlaması aynı tarihte olanlar beraber bekleyelim mi? Yumurtlamadan sonra günler geçmiyor sanki 😅
cansumbl busrax_ ben geldim 😅 dün ovulasyon testim koyulaşmıştı biraz. Şuan çişimin gelmesini bekliyorum bugünkü test için 😆inşallah piktir. bat 8 ekim 🥲
mystery94 cansumbl baya koyu canımm pik benimkine bakar mısınız kızlarr 18 pikti bugun sanki tekrar düne göre koyulaşma var atıcam şimdi busrax_ seninde pik canım
mystery94 cansumbl buda benim kızlar nasıl sizce 18 pikti 4 gün değerlendirdik bugun de düne göre bi tık az bişey daha koyu geldi gözüme nediyosnz busrax_
mystery94 buse454545 seninde 10. Günden itibaren dikkat et canım 10 dan sonra yüksekiyo genelde benim 11 de yükseldi ama
cansumbl mystery94 henüz pik olmadı mı acaba? 18 i tam koyu değil çünkü. Bazen bu testlerde tam koyuluk yakalanmıyor diye okudum ama. Döngün düzenli kaç gün sürüyor canım?
mystery94 cansumbl düzenli değildi canım Ağustosta ameliyat oldum sol tüpü aldılar ikinci regl olcam şimdi inş olmamda gebelik olur xxR4bia