anapanda12 İnternetten baktım olumlu olumsuz bir sürü şey yazılıp çizilmiş. Açıkcası burdan olupta yapanların fikirlerini almak istedim. Yeterince panik biriyim. İki dozdan fazla kullanmayın diyen var süresi bi hafta geçerli diyen var bebeğimin hareketleri azaldı diyen var erken doğumu tetikliyo diyen de var... bi yardımcı olur musunuz? Bana 24 saat arayla ikişer doz yani toplamda 4 doz verilecek.
Ysn anapanda12 4 doz degil iki doz oluyo o 2 ampul 1 doz olarak geçiyor bende oldum evet hareketlerini yavaslatiyo bide benim gözümü bozdu
Denizreyyan anapanda12 bugün bende 2 ampül tek doz olarak oldum hareketler fazla azalmadı gibi geliyor yarında aynı şeklinde olucam cumartesi doğum inşallah 🙏🏻
ozgeya anapanda12 Bir sıkıntı olmaz,benim de erken doğum riskim olduğu için 26 haftalıkken oldum,bebeğim 37+6 haftalıkken doğdu.gayet de sağlıklı,hiçbir sıkıntımız olmadı
Heisenberg anapanda12 Bende oldum hayat kurtaran bi' iğne. Sadece kortizon içerdiği için bebeğin hareketlerinde 2-3 gün azalma görülebilir o kadar 🤷🏼♀️
Kahramanlar Oğlumda 4 doz yaptılar 5 hafta dayandı şimdi bebeğime de dün yaptılar 2 smpul iğne çok ysktı bebeğin hareketi daha bu akşsm başladı etkili olduğu muhakkak ama kuvezde kalıp solunum sıkıntısı yaşanmasından iyidir