BloomingMama meyvemsi sağlıkla gelsinler canım zaman o kadar çabuk geçiyor ki ne çabuk geçti diyorum şimdi 🥹🥹
BloomingMama vanilyalibuse en son gittiğimde ekranda başkasının bebeği vardı kabak gibi acıktı suratı eşime gösteriyodum bebişe bak diye doktor diyo sizinki değil sizinki asla göstermez diye yine şaşırtmadı bizi tabiki göstermedi 😅😅
naranta BloomingMama su an gorunurde vajinal askim ama tabii bebis nasil gelmek isterse son dk da degisebilir 🥲 temelde ben dogum sekline kafa yormadim bile akisa birakicam ahdkshdkd yeter ki sagliklica kavusalim
BloomingMama lokismommy ayy pespese doğurcaz belki sen önce doğrucan belki aynı gün sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🤲🏻❤️
BloomingMama naranta bebişlerimiz ve bizim için sağlıklı olan neyse o olsun canım hiç düşünmüyorum bende doğumu korkumda yok şükür 🐣😄
BloomingMama temmuzonbir ayy azıcık kalmış hayatımmm o kadar hızlı geçiyor ki insan anlamıyor bile 🥹🥹
naranta BloomingMama korksak da bir sekilde cikacak bu bebeler o yuzden vucuda fazla stres yuklemeye gerek yok 🤭