gzmkyn Kızlarrr kese sekline gore ne sizce cinsiyet bilenler bi el atabilir mi🤗 
SuEr_Tu1512 gzmkyn Şuanki hamileliğimle aynı kese bende 5.haftamda aynı böyle görmüştüm, şuan 15 haftalığız kızım olucak🙏 Ama bu tabiki değişiklik gösterebiliyor
sengul_53 gzmkyn ben de beş haftalıkken böyle yuvarlaklı kessem şu an sekiz haftalıklığım uçmaz ki cinsiyetini bilmiyorum inşallah benim kızım olur sen de ne istiyorsan gönlüne göre olsun
babybuk Yuvarlak kese genellikle kız diyorlar ablamın iki kizi oldu keseleri yuvarlaktı yine tabi Allah bilir.🙂
sengul_53 babybuk acaba sonradan değişiyor mu kese yani demek istiyorum beş haftalıkken yuvarlak sıhhatli isteğine gönlündekini daha iyisini versin
gzmkyn sengul_53 kese değişiyor mu bılmıyorumda bugun doktoruma ramzi teorısıne gore hadı tahmın edelim bakalım tutacak mı dedim kac senelık doktorum tamamen tesaduf cogunlukla tutmuyor dedi
sengul_53 @“gzmkyn”#p4insalah herkesin gonlundeki saglikli sihhatli bi sekilde olur insan iki meyveni. Tadından almak istiyor
sengul_53 SuEr_Tu1512 nasip varsa o yaşanır da ben çok dua ediyorum kızım olsun diye sağlıklı sıhhatli çünkü iki evladım oğlan iki meyvelerini de tatmak istiyorum