ebruaky Çok kötüyüm kızlar tek içebildiğim ilaç minoset oda vicdanımı tırmalıyor bal ve sarımsak yiyorum bebeğime birşey olur mu diye korkuyorum
esra_18_ ebruaky geçmiş olsun canım allah kolaylık versin hastaneye gitmediysen bir hastaneye git istersen onlar farklı ilaç verirler yada tedavi şekli belki
kelebegim123 ebruaky 38 haftalık hamileyim ve malesef bende hastalandım Sabah kalktım tavuk çorbası yaptım ama canım hiç içmek istemedi şuan birbirimize bakıyoruz öyle Hastalık zor ama hamileyken x100 zor gece oturdum ağladım resmen annelik çok zor 😣 😣
cuteregina ebruaky bebeğe niye bir şey olsun gebelik sağlıklıysa öyle kolay kolay bir şey olmaz boğaz enfeksiyonu bu sonuçta ama ateşe dikkat edin gebelikte ateş önemli bal ıhlamur limon kuşburnu zencefil meyve bol su ile kolay atlatırsınız bol bol dinlenin
ebruaky esra_18_ gittim ilaç veremeyiz dediler antibiyotik verecekti ama oda sonrasında mantar vs yapıyor şu anda rahmimi güçsüzlendirrmem dedim
ebruaky kelebegim123 kesinlikle ilk hamileliğim birde ayrıca tüp bebek kalbim ağzımda yaşıyorum kaç aydır
durununannesi1 Bendede kronik faranjit var her bahar sonlarında tetikleniyor alerji ilacı kullanıyodum geçiyodu ama şuan gebe olduğum in elim kolum bağlı yanıyor boğazım sizinki geçti mi