Serays Dicleayse benim karnımı her gören bebek erkek diyor yanlar boş sivri. Ama bebek kız ve 6 aylık oldum
AynurDemir Nurhayat1212 detayli ultroson yaptirdim ama yaptirdigim yer arastirma hastanesiyle cinsiyet soylemelerı yasakti soylemediler Serays kendi doktorum bacak arasi bak bos diye gosterdi
[silindi] AynurDemir yengeme doğurana kadar kız dediler zavallı kundağından emziğine pembe aldı doğduğunda erkek dünya güzeli bir oğlan 😂şuan o oğlan lisede 😂😂😂hayırlı ve sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
AynurDemir [silindi] ya evet duydum bir kac kisiden boyle seyler 😏 en guzeli beyaz seyler almaz dogdugu zaman internetten 2 3 gun icinde hersey geliyo ( kendimi oyle avutuyorum )
[silindi] AynurDemir 😂😂aman ne olacak sağlıklı olsunda her gün yeni ccicişler çıkıyor zaten hergün büyüyorlar alınır herşey demirbaşları alırsın yeter
Ozderr Dicleayse tatlım öyle olsa Keske Benm idrar su gibi şeffaf ama oğlum olacak 🙄 bence bu tür seyler hormonlara ve kişinin fiziki yapısına göre değişiklik gösteren seyler