2prensesannesiiii dün ilişki bugünde çatladığını gördüm havuç ye dediniz yedim çatladı nerde benim bacıkolarım 🧏🏻♀️😍
musaeva 2prensesannesiiii reglden kaç gün sonra çatladı canım? Benim bugün reglim bitti ne zaman çatlar sizce?
masella 2prensesannesiiii ayyy hadi gözün aydın artık bugün dpo0 yarın dpo1 diye saymaya başlayabilirsin 💃💃💃
momsibel Uzaktan takip etmiştim seni 😁 ay çok sevindim 😍 bugün ve yarında ilişki olsun kocan evdeyse hatta hemen 😁
2prensesannesiiii momsibel işe gitti 😂 yine gelince değerlendiririm ama ben dün 11 de yapmıştım testi pik çıktı sonra hiç yapmadım bu sabah 8 de yaptım silikti çatlamış ama ben dün çatladığını düşünüyorum 🥰
2prensesannesiiii musaeva valla 28. döngümde hafiften koyulaştı döngümün 32. günü pik gördüm döngümün 35. günü çatlamış yumurtam ama dün çatladığını düşünüyorum dün bi kere test yaptım sadece o da sabah pcosum var ondan geç yumurtlama oluyor 🥰
momsibel 2prensesannesiiii gece çatlamış o zaman yine geceye kadar vaktin var 24 saatlik süren hala devam ediyordur kesin değerlendir 🎉
Meral_63 2prensesannesiiii hade güzel haberlerle bekliyoruz seni gülüm 🫶🏻🫂 havucu yemeye devam et Bebek tutunma vs iyi inşallah bebeis haberi verirsin
2prensesannesiiii hemingway ovülasyon (yumurtlama testi) balım pik olunca yumurta oldu büyüdü silikleşince çatladı demek oluyor 🥰
hemingway 2prensesannesiiii hıı yeni öğrendim iyiymiş ben adetime günler kala işe koyulmuştum bunu öğrendiğim iyi oldu zamanını bilirim 😅😅
Meral_63 2prensesannesiiii adet tarihinz ne zaman Bide bacım ilişkinden sonra ayağa hemen kalkma altına yastık al bacakların havada olsun 5 dk kadar ağırlık falan çok yorma kendini dikkat et bol bol vitaminli şeyler tüket kahveyle aran varsa ara biraz ver
2prensesannesiiii Meral_63 benim son adet 20 ağustos beklenen regl tarihim 7 ya da 8 ekim 🥰 bilmiyorum o kadar dengesiz ki bugün yumurtlama gerçekleşti çatladı 14 gün sayınca 7. 8 ekim oluyor bat🙂
2prensesannesiiii Meral_63 tamam canım dinleniyorum bi 10 15 dk kadar yeterli olur mu bilemiyorum 🥰🥰 beslenmeme de dikkat ediyorum üstüne folidoce kullanıyorum D vitamini de içiyorum🥰🙏🏻
Meral_63 2prensesannesiiii hadi inşallah ekim 5 te test yapsan inşallah çıkar 🥹🫂o zaman haber ver mutlaka