yildizayaz1998 İkinci sezeryanımı oldum korkulacak gibi değil güzel annelerim sezeryan olacak annelerimi bi nebze iç rahatlatırmak istedim 🥹💖
ilkiminannesi yildizayaz1998 sabah sezeryan ile doğum yapcam 🥹korkum baştan beri yok normal doğum dahil . Heyecan var uyuyamadım bile😭😭😭
minikmucit yildizayaz1998 ilk doğumum sezeryan oldu. Sonrası toparlanmak aşırı zordu benim için 😢 o yüzden bu sefer normal denemek istiyorum
0209almira yildizayaz1998 Gözün aydin 💫 Nasıl geçti ilke göre çok ağrılı mi bende bugün gün almaya gidicem de korkuyorum biraz 🥹
yildizayaz1998 ilkiminannesi sağlıkla gelsin emin olun rabbim her şeyin kolaylığını veriyor emin olun su gibi gelip geçsin inşallah 🥹🙏
yildizayaz1998 minikmucit benim ilkimde buda kolay oldu biraz bünye meselesi galiba ama emin olun rabbim kolaylığını veriyor tabi ki zor yanları var ama geçip gidiyor hepsi 🥹 sağlıkla kucağınıza alın 🙏🥰
yildizayaz1998 0209almira 0209almira valla ne yalan söylim ilk sanki daha zor geldi bana yürümesi falan bunda ilk yürümemden sonra hiç oturmadım ve çok da acılı değildi