geçen hafta bende böyle bi durum yaşadım. ben sabah uyandım wc gittim afedersin idrarım kızıl renkteydi peçeteye silincede pembelik oluyordu çok korktum tabi. 30-40 dk bekledim su ve bişiler yedim içtim. bebeğinde hareketlerine dikkat ettim. tekrardan wc gittim idrar rengim normale dönmüştü ama peçeteye silince kahve gibi acık renk oluyordu birazda pıhtı geldi falan sonra kendi doktorumla irtibata geçtim o doğumda olduğundan devlete acile gittim. hemen usg bakıldı, elle bi açıklık muayenesiydi sanırım ona baktılar bi de nst bağlandım. kan idrar tahlili de verdim. idrarda biraz enfeksiyon çıktı, açıklık yoktu, nst de hafif sancı vardı ama ben herhangi bir kasılma gerginlik ağrı hissetmiyodum. inanki ne olduğunu anlayamadım o gelen pembe/kahve lekelenme neydi ki idrarımı yaptıkça minik minik pıhtı gibi şeyler de geliyordu hatta 2 gün devam etti. kendi doktoruma attım tüm sonuçları o da acil bir durum yok dedi zaten acildeki doktorda aynısını dedi gönderdiler beni. bende hani nişan olduğunu sanmıyorum ama sebebinide anlamadım. kendi doktoruma gittim 2gün sonrasında o da baktı sorun yok dedi. serviks uzunluğuna suya falan baktı yani. şimdi sana anlatmamım sebebi belki böyle bir durum da olabilir o yüzden kendini korkutma strese girme ama yine de doktora görün derim ne olur ne olmazz umarım ki bir şey yokturr 🤲🏼