Masalsmom Kızlar bu vitaminleri kullananlar varmı? Benim kendi doktorum ilk 3 ay hiç birşey kullandırmadı kusturur sadece dedi. Daha sonra bana Gyno ferro sanol vitamin ilacını verdi onu kullanıyorum. Ama doktorumu değiştiriyorum. Başka doktora gittim bana bu vitaminleri kullanmadın mı hiç dedi bende hayır sadece gyno vitamini kullanıyorum dedim ve bana ekstra bu vitaminleri yazdı. Aranızda bunlardan kullananlar var mı?
Burcak61 Masalsmom hepsini kullanıyorum daha dinç yapıyor beni ama benim midem artık ekşidiği için geceleri içip yatıyorum efermag gündüz içiyorum zaten onun tabletinde yazıyor demir ilaçlarıyla midir ilaçlarıyla aynı zamanda kullanmayın diye
feyzaa34 Masalsmom ferro sanol kullanıyorum kan hapi olarak. vicium kullandım vitamin sonra decavite geçtim ama pişmanım onu aldığım günden beri başım dönüyor 😭
hohomoromu Masalsmom efermag kullandım bi süre bacak ağrılarıma iyi geldi decavit i hemen hemen herkes kullanıyordur devitte d vitamini kemikler için yanılmıyorsam genel olarak verirler bunları doktorlar canım 👍
Gamzeciks Masalsmom gyno ferro demir ilacıdır sadece. İlk 3 ay folikasit içmen gerekiyor. Hatta mümkümse hamile kalmadan önce. Vitamin ilacı ayrı. Onuda 3 aydan sonra veriyorlar genelde. Devletin tüm hamileler için yazdırdığı decavit. İçinde bir çok vitamin yer alıyor. doğuma kadar kullanıyorsun. Gerek görürse demir ilacı ve balıkyağı yazabilir.
Masalsmom Burcak61 Ben gyno ferro sanol ilacımı sabah aç karna içiyorum demir de var onsa bu magnezyum tableti akşam yemeğinden sonra içsem olur mu? Bulantı falan yapmaz dimi🤔
Masalsmom feyzaa34 ya decavit hamileliğimin başında aldım 2 tane içebildim çok bulantı yaptı daha da kullanmadım gyno ferro sanola geçtim decaviti gece yatarken mi içsem 🤔bu saydıklarımı bütün hamileler kullanıyor herhalde doktor değiştirdim çok şaşırdı bi ben kullanmıyomuşum sanki🙄
feyzaa34 Masalsmom hamilelerde değil doktorda var tuhaflik😝😝😂 decavit bana istediğin saatte ac tok farketmez icebilirsin demisti eczaci. Fakat ferro sanol icin aile hekimindeki doktorum sabah ac karna iç eger bulantin olursa aksam ac karna ic dedi canimm☺☺
Ftsfrt Masalsmom decaviti sağlık Ocağı Ebesi verdi bana günde bir defa tok karnına kullanıyorum hiçbir yan etkisi olmadı bende aç karına da kan ilacı kullanıyorum bide extra kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..
Masalsmom hohomoromu benim kendi doktorum vermemişti canım ilk 3 ay zten hiç birşey kullandırmadı 3 ay bittikten sonra gyno ferro sanol verdi sadece o kadar🤷♀️ Başka doktora gittim oda kullanmıyomusun deyip şaşırınca tuhaf oldum😂 bi benmi kullanmıyorum diye
hohomoromu Masalsmom ilk 3 ay da folik asit vermiş olması lazım dı bebeğin omurilik gelişimi için önemliymiş bdnim doktorm öyle demişti her doktor farklı işte 👀
Salihaaa Decavit ve gyno ferro farklı biri vitamin biri demir diye biliyorum Bende kullanıyorum ayriyeten d vitamini ve magnorm magnezyumda. Demiri sabah alıyorum diğerlerini yatarken. Uzun zamandr kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yasamadım.
Masalsmom Gamzeciks Canım ilk 3 ay hiç ilaç kullanmadım ben vemedi doktorum 🤷♀️ 3 ay bitti gyno ferro sanolu verdi içinde folik asit falanda var dedi onu kullanıyorum başka doktora gittim bana bunları da verdi işte🤷♀️ Şuan 24 haftalık hamileyim
Masalsmom feyzaa34 o zaman benim kendi doktorumda var bi sorun😂🤷♀️ Hamileliğimin başından beri ilk defa kullancam daha bu ilaçları🤷♀️ En iyisi şimdiki gittiğim doktora devam edeyim😂 evet ferro sanolu ben sabah aç karna içiyorum bulantı yapmıyor O zaman ama decavitten korkuyorum🙄😂
Masalsmom Gamzeciks Zaten önceki gün başka doktor buldum ona devam edicem artık bu ilaçları veren doktora🤷♀️ Benim kendi doktorumda varmış o zaman bi sorun çünkü 3 ay hiç kullanmadım kusturur seni sadece bi işe yaramaz demişti🤔
Gamzeciks Masalsmom kullanmadan bilemezsinki canım. Herkes kusacak diye bir şey yok. Ben çok şükür hamileliğimin 5. Ayındayım daha yeni mideyi üşüttüğüm için kustum. Birsürüde ilaç içiyorum. Bence de değiştirmekle iyi etmişsin. Sinir oluyorum sormadan bişey söylemeyen doktora. Seninki daha fenaymış.
Masalsmom feyzaa34 Ay bide bu kadar ilacı bir arada görünce tedirgin oldum 😂 teşekkür ederim içim rahatladı 😌
Mayasey Masalsmom ne kadar saçma sadece kusturur deyip bişi vermemesi. Bi denesin bakalım kız bırak. Ben hiçbir ilaçtan kusmadım mesela. D vitamini 20. Haftadan sonra başladım. Kan ilacına 12. Haftadan sonra..
Masalsmom Mayasey evet kime sorsam kimi duysam ilk 3 ay kullanmışlar folikasit falan ben kullanmadım mide bulantın varmı dedi evet çok fazla dedim o zaman kullanma bişey kusturur seni dedi o kadar 🤷♀️ 15. Haftamda gyno ferro ilacına başladım şuan 24 haftalığım daha yeni bu saydıklarımı kullanıcam🤷♀️
Masalsmom Ayseekdrr decaviti hamileliğimin başında 2 tane içebildim daha içemedim bulantıdan deniycem bakalım yine bulantı yaparsa değiştiririm dediğinle🤷♀️