bebissim35
17 Eylül de ikinci bebeğime doğum yaptım. İlk doğumum 2024 te uzun sancılar sonucu vakum ile normal doğum oldu. Su yatakta patlatıldı,bebek kanala sıkıştı 6-7 dikiş atıldı. Acı eşimin çok düşükmüş dediler sert tepki verdiler(hemşireler) ikinci doğumum da doktorum da çok iyiydi ilgilenen hemşire de. İkinci doğum daha kolay olur bir de ilk dogumun vakum ile olmuş daha kolay olur dedi doktorum. Kendimden çok korkuyodum. İki hamileliğimde de eşime hep riskli bir durum olmadığı sürece normal istediğimi ve sezaryene müsade etmemesini söylüyodum ama sancılar başladığında dayanamadığım zaman da nolur sezaryene dönelim diyodum. Çarşamba öğleden sonra sancılarım başladı gece 2 ye kadar dayandım. Bende kendimce acı eşiğim düşük o yüzden dayanamıyorum sanıyodum hastaneye gittik doğuma doktor bile yetişemedi ebe ile doğumu gerçekleştirdik 😀 Ve inan çok kolay bir doğum oldu kesi yırtık dikiş hiçbirşey yok sadece doğru nefes çok çok önemli nefesinizi kontrol ettiğiniz sürece Allahın izni ile başarırsınız 🥰🥰