2 ay önce normal doğum yaptım yırtığım oldu bebeğim Solunum sıkıntısı yaşadı 5 gün yoğum bakımda yattı hastaneye giderken gelirken acımın farkında olmadım ve dikişlerimde açılma oldu tekrar dikiş atıldı sürecim aşırı yorucu geçti doğumum kolay oldu sancıları nefesle karşılarsanız Rahat geçirirsiniz sabah 9 gibi kontrole gittim artık günümüz dolmuştu 40+4 olmuştum 3 cm açıklık vardı Dr 4 gibi hastanede buluşalım Suni verip alalım bebeği dediler eve geldim kasıklarımda regli sancısı gibi sancılar başlamıştı biraz biraz evdeki işlerimi yaptım ağrıma odaklanmadım Bacaklarımı aça aça ördek yürüyüşü yapa yapa saatimi doldurmaya çabaladım hastaneye gittim ebe muaynede 6 cm açılık ilk doğum bide mükemmel dediler akşam 21:35 doğumhaneye aldılar 21:55 Kızım kucağımdaydı ☺️🌸dikişlere güzel bakmak gerek En iyi yanı evet hemen ayaklanıyorsun ama emzirirken yan oturmak vs bunlara iyi dikkat etmek gerek herkesin süreci çok farklı Gözünüz korkmasın Günün sonunda bedenimizden bir can çıkıyor benim annem sezeryan olmuş biri 2 defa Onun içinde O zordu Doğumun kolay hiç bir yolu yok Duanı et Hep pozitif düşün Ve lütfen doğum anına kadar Asla doğumu düşünmemeye çalış Gözünde büyümesin ki ben aşırı ötlek biri olarak yaptıysam herkes Yapar ben en son doğumhanede Oha gerçekten doğurucam dedim Düşünün ki o ana kadar Asla gözümde büyütmedim O an ben bile kendime inanamadım 🥹