bulut_cm gulseren844_ aynen öyle valla stresi ayrı korkusu ayrı gerçekten sanki uzun zamandır rüyadayım ve artık uyanmak istiyorum bitsin istiyorum 😅
bulut_cm gulseren844_ hamileliğin hiçbir dönemini sevemedim maalesef 🙈neyse buna şükür sağlıkla kavuşalım da bitiyor artık 💟
bulut_cm behiyearslan bana da öyle oluyor bazen hiç ses seda yok , tatlı bi şeyler yiyorum kendine geliyor sonra 😅
zialn Ama 5 dakikada bir tuvlete gidiyorum önceki doğum vajina dikişlerim vardı unlar çok ağryor bi bilginiz varmı
leylalin zialn Şuan bende sürekli WC gidiyorum inanılmaz bir baskı hissediyorum küçük abdest tarafında. Islaklık yok sancı yok 38+1 bugün ama gelişim 1 hafta öndeydi.
radiye13 Kızlar hepinizin haftası aynı hemen hemen vende 37+5teyim bebeğimin hareketleri çok belirgin ve sert ne uzanmama be oturmama izin vermiyor ya aynı durumu yaşayan varmı acaba
gulseren844_ radiye13 benim tam tersi hareketleri azaldi doktoruma söyledim herhangi bir problem görmedi herşey yolunda fakat artık bebiş büyüdüğü için yeri daralmış dedi
babyonn gulseren844_ iki hafta önce mi döndü yani ondan önce nasıldı pozisyonu? Benim de 35+4 daha dönmedi doktor artık dönmez dedi acaba bi umut diyorum döner mi
gulseren844_ babyonn pozisyonunu tam olarak hatırlayamadım ama baş geliş olduktan sonra yüzünü artık haftalardır göremedim bu duruma bı yönden üzülüyorum yinede bebiş iyi olsun da doğunca göreceğim inşallah 🥹❤️