Merhaba, 36 haftalık hamileyim ve bebeğim kız 💕 Doktorum kendi takibinde de, devlet hastanesinde de birkaç farklı ultrasonda kız olduğunu söyledi. Yani şimdiye kadar gördüğüm doktorların hepsi kız dedi.
Ama çevremde sürekli “Karnın kesin erkek karnı”, “Senin yediklerinden belli erkek”, “Karnın dik, kız böyle olmaz”, “Doktor gerçekten doğru baktı mı?” gibi şeyler söyleyenler oluyor. 😅 Özellikle karnımın şekline ve hamilelikte yaşadığım bazı şeylere bakıp erkek olduğuna o kadar emin konuşuyorlar ki insan ister istemez bir an “Acaba?” diye düşünüyor.
Üstelik batıl inanışlara göre bende erkek denilen belirtilerin çoğu var. 😂 Ama tabii bunların bilimsel bir karşılığı olmadığını biliyorum ve ultrasonda birkaç kez kız görüldü.
Şimdi doğuma da çok az kaldı, haliyle insanın aklına “Ya gerçekten sürpriz olursa?” düşüncesi geliyor. 😅
Benim gibi bunu yaşayan oldu mu? Çevresindeki herkes “erkek” deyip doğumda kız olduğunu öğrenen veya tam tersi olan var mı? Özellikle karnın şekli, yeme isteği, hamilelik belirtileri gibi şeylerden çevrenizdekiler cinsiyet tahmini yaptı mı ve sonunda gerçekten ne oldu?
Deneyimlerinizi merak ediyorum. 🥰