vascenceloss Hanımlar, İstanbul Avrupa yakası için öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var 🌸 nerede yaptırdınız kaç dk sürdü açıklaması size yeterli geldi mi sonrasında fotoğraf video verdi mi cihaz yeterli miydi ücreti ne kadardı ? Cevaplarsınız sevinirim 🌸
ikizannesiasl vascenceloss ataköy de ali ekize yaptırdım iki bebek 2 buçuk saat sürdü her şeyi teker teker anlattı ve aşırı ilgiliydi whatsaaptan tüm görüntüleri attılar bana bir de 3d li bebeklerin görüntüsünü albüm şeklinde verdi bana çok güzeldi
melisaaksoy Merhaba Küçükçekmece Sefaköy medipolde yaptırdım geçtiğimiz hafta , çok iyi bi perinatolog gayet güzel anlattı herşeyi resim cd vs verildi 10.500 tlydi fiyatı ben çok memnunum 🌸
melisaaksoy vascenceloss Yeni gördüm kusura bakmayın Erol aslan doktor ismi 🌸 sanırım bi yarım saat sürmüştür bi problem yoktu pozisyonuda iyiydi çok uğraştırmadı bizi bebeğim 🙂
haticeafsar Bende bahçelievlerde yaptırdım mayıs ayında 8bin verdik ama çok memnun kaldık 35-40 dk sürüyor
kubraasna Bende çam ve sakura şehir hastanesinde yaptırdım. Ücretsiz bi şekilde yapılıyor. Perinatoloji bölümü için devlet hastanesinden muayene açtırmanız gerekiyor. Yarım saate yakın bakıldı. Ve kalbini net görmedikleri için yürüyüş yapmamı vs istediler birkez daha çağırdılar. Gayet ilgiliydiler. Ben memnun kaldım. Bende 7 8 bin TL verecekken böyle bi şansım olduğunu öğrendim. Ücrette cebimde kaldı🙃
vascenceloss kubraasna evet ben de çam sakuraya çok talep olduğunu gördüm merak ettim önce kadın doğuma mı randevu aldınız
kubraasna vascenceloss evet size en yakın devlet hastanesinde kadın doğuma muayene oluyorsunuz. Detaylı çektirmek isteyeceğinizi söyleyince perinatoloji bölümünden randevu alabilmeniz için kayıt açıyorlar.
vascenceloss rojdaa_gk ay teşekkür ederim yönlendirme nasıl oldu peki direkt perinatolojiye randevu alınmıyor galiba
kubraasna ogretmenanneeeeee öyle yazıyor ama yine de bakılıyor. Detaylı için gelen bir sürü gebe oluyor.