fbaris selam kızlar bebek kıyafetleri yıkama, ütüleme hazırlama, hastane çantası hazırlığı bunları kaçıncı haftada yaptınız? kaçıncı haftada yapmayı önerirsiniz?
EflinsMom fbaris 30. Haftayla beraber ufaktan başlamanızı öneririm. Diğer türlü ağırlaştıkça enerji anlamında çok yorgun ve bitkin olunabiliyor.
sum_doa fbaris ilkinde 32 de yaptım 40 ta doğurdum çok erken yapmışım eğer erken doğum riski vs yoksa çanta hazırlamayı 35-36 gibi yapabilirsin
lokismommy fbaris ben 31.haftamda hallettim herhangi bir erken doğum riskim de yoktu taa ki bugüne kadar 34+6 bugün karın ağrısı geçmeyen ishal için acile gitmiştim nstde düzenli sancım çıktı doktor yatış verip takip edelim bu sancı yarın da doğumu başlatabilir 1 hafta sonra da başlatabilir dedi evde kendim takip etmek istiyorum diyip çıktım iyi ki erkenden hazırlamışım zaten ağırlaşıp çabuk yorulmaya başlamıştım hiö hazırlayamazdım yani erkenden hazırlamanın hiçbir zararı yok sadece çok gece bırakmama taraftarıyım o kadar alışverişini yaptıysan çantanı da hazırla beklesin köşede nolcak🤷🏻♀️🌸
gamzeakarsu17 fbaris alışverişe 31de başladım herşeyi üst üste koydum erken doğum olsa yıkanmadan giymiş olur en kötü ama herşeyini aldım şükür bitti bugün bezleride geldi.35te yıkayıp valizi hazırlıycam benim planlı sezaryen olucak aslında önden yapmama gerek yok ama doğum bu bir aksilik çıkabilir çocuk kendiliğinden sancılanabilir o yüzden yinede 35te hazır olmalı diye düşünüyorum
burcuusu sum_doa hmm bilemedim ben yine 30 32 gibi hazirlarim diye dusunuyorum😂 ay ben bide tır gibi oluyorum ahhaha😂 o yuzden cok sonlara gelmeden yapmam gerekiyor😂