hanifexx icmeme zorunda oldugunu bil ona gore davran ya. Ben gunde 1.5 paketten fazla ictigim oluyordu 2 yi de arkadasimla vs otururken iciyordum :) ama zorundayim yani bu bir zorunluluk. Bebegin dogdugunda sigara icilen bir ortamda nasil birakmazsann onu icinde kucucuk bir alanda da buna maruz birakmamalisin. Ben biraktim sukuur 4. Gunumdeyim hic icmiyorum. İlk gunler kalp atisini duyana kadar diyip ictim daha bebek dahi olusmamisti yanii :) sonra dedim birakicam ama yok cok zorlandimm. Gunde 3 sigara verdim kendime once. Sonra iki sonra bir ve en son biraktim. Rutinler cok yoruyor. Mesela evi temizledim bir sigara icim, sacimi yaptim icim makyaj yaptim icim djdjd yemek yaptim iceyim gibi gibi seyler😂 kahveyi bile sigaradan dolayi cok iciyormusum. Gunde 6 tane turk kahvesi, americano falan iciyordum bide ustune 3 tane falann😂 sigarayi birakinca onuda biraktim gibi oldu. Esim simdi iciyor o bana oyle pis kokuyorkiii. Hos bi icsem ne guzel gelecektir ama cjdjdj yinede pis kokuyor suan hhgg insallah birakirsiniz ama birakin yanii zorundasiniz. Bizim zevklerimiz cocuklarinizin sagligindan onemli degil. Ani kalp durmalarina sigara sebep oluyormus bu arada allah korusun ay icme ya dogur oyle icersin tabi bebek biraz buyuyunce emzirme falan azalinca fjdjjd