serisel eaydin1 nası bi leke geldi benmde 6+0 da leke geldii progestan basladık ama rahimde kanama alanı yok dedi ama gene endiseleniyor insan
eaydin1 serisel leke seklınde geldi muane oldum geri bebekte kese bir sorun yoktu kanama alanıda yoktu fitil verdi leke bitince bırakabılırsın dedi 3 gün kullandım sonra gelmedi leke
serisel delalinannesi hahaha cok iyiymis😅 evet asla bitmiyor hep görmek istiyoruz bize kalsa hergün bakıcazzz 😅😅
delalinannesi serisel o yüzden el doppleri aldım endişelendiğim zamanlar kalbini dinliyorum kızımın 🤪🤪 ( bu da çok normal değil de neyse … )
serisel tugcebaby1 hahahah bende aynıym valla hepimz aynıyız doktora gitmek icn bahane arıyorum kadın niye geldin demesin diye😂😂
serisel eaydin1 anladm canm bnmde oldu ama cok az böyle silince regl biterde hafif bi renk bulanıklgı kalırya onun gibi. Bende nolur nolmaz diye kullanıyorm daha 6+2 yiz
eaydin1 serisel bende de aynı sekılde yinede ihmal etmemek için verdi doktor Lekelenmez biterse sorun doktora :)
delalinannesi serisel 16.haftada tam net duyuluyor öncesi için hiç duyulmuyor ben sadece bir iki defa denedim o vakitlerde hiç duyamadım ama 16da o kadar güzel duydum ki 🥹🥹
durununannesi1 serisel ben 5+2de gittim kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ondan sonraki süreçte kontroller 1 ay olacak hep öyle olur 😅
Seymatrkay serisel Çok fazla değil mi? 2 hafta sonra daha sonra 1 ay olması gerek. Yani 8-9 haftalık geçiş de önemli. Onu gormeden nasıl olacak? Sen 2 hafta sonra kesin git.
patili_kiz90 Ben bu sebeple devlet hastanesinede gidiyordum. 1 ay çok bencede , o yüzden 2 hafta dolunca hop randevu alıyordum devlete ☺️
Shr_ @" burcuusu 5+3 de gıttıgınızde ne gördünüz acaba ben 5+4 de gittim kese oluşmuş erken olduğu için henüz Bebek yok denıldı
burcuusu Shr_ kalp atisini duyduk cok minik minikti bebegi gorduk cnm. İlk gebeligimde 7 de duymustuk kalp atisini ama oncesinde duymamistik. Cihazdan cihqza cok farkediyor sanırım
hunilii serisel eğer herhangi bir sorun yoksa 32 haftaya kadar doktorun tercihine bağlı 3 ya da 4 haftada bir, 32den sonra 2 haftada bir, 36dan sonra haftada bir çağırır normal bir aralık yani
pembeniz İlk oğlumda 5+3 7+3 12+0 15+6 şeklinde gittim Bu bebişim de 7+0 13+2 diğerinede bir ay sonra gel dedi ama cinsiyeti merak ettiğim için daha erken giderim 😂 doktor bir sorun görmediyse genelde verdiği tarihin dışına çıkmıyorum