Kızlar benimyargılarmısınız bilmem ama içimi kimseye dökemiyorum 22 yaşındayım aralıkta 23 olacağım tam anlamıyla bütün eğitimlerimi hamile kalmadan tamamladım güzellik uzmanı bir estetisyenim tırnak kirpik medikal cilt bakımı bölgesel incelme epilasyononun her türü profesyonel make up ve güzelliğe dair bir çok eğitimim bitti tam bir kariyer yokuna girecektim hamile kaldım Allah’a şükür asla istemiyorum değil o benim canım çokta heyecanlıyım ama sanki hikayem bitti gibi birdaha asla kendim için bişey yapamam çalışamam asla kariyer yapamam yek çıkamam böyle nasıl desem milmiuorım etrafımdakilerdende olabilir işte asla çalışmazsın mecbur hayatını sadece beneğe göre yapacaksın okula göndersen bile kim alacak zaten büyütene kadar hevesin gidecek yani 31 haftayım Piskolojim bozuk kendimi yetersiz hissediyorum bilmiyorum tam olarak duygularımı yazmak çok zor ağlıyorum sanki hayatum bitti artık belki hamilelikten böyle hissediyorum ama bu duygu beni bitiriyor tekmiyim benim gibi hisseden varmı 😔🥲