ARYa143 TugceMomyy hay maşallah 🤭🥰 Seninki yerinden memnun gibi sanki🙈😂 ben serklajlıydım ya dün alındı dikişler etkisi vardır belki🤗😁
ARYa143 ikiprensesannesi23 aaaa günü gününe aynıyız valla😂🥰 bu gece 37+0 olcaz inşallah🥰🙈 Benim ilki 38+1 de planlı sezeryandı, bu normal olacak inşallah 😍
TugceMomyy ARYa143 valla ilk gebeliğim birde artık doğsun istiyorum çok bunaldım çatı muayenesi de oldum yürüyüş hurma tüm tuşlara basıyorum yok benim bebek içerden çıkmak istemiyor galiba🫠
ozgeaslannn ARYa143 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bende serklajlıyım zor oluyor mu dikiş alınırken birde kaçıncı haftada aldılar acaba
ikiprensesannesi23 ARYa143 biliyorum kiz takip ediyorum seni uzaktan ssvd adayisin bende oyle 🤭 inşallah sağlıkla normal doğum yapmak nasip olur ikimiz icin hayırlısıyla 🤲
ARYa143 TugceMomyy oy kuzum benim ya Rabbim kolaylıkla basıp etsin🥰🌸 🤭 Erkek mı seninki erkek geç geliyo derler bi de ilkmişya 🙄💕
TugceMomyy ARYa143 teşekkür ederim hepimize su gibi doğum yapmak nasip olsun inşallah 🤲🥰 kız ama nazlı demekki🤭
ARYa143 TugceMomyy amin canım benim aminn🤲🌸 aynen nazlı çıktı o zaman, sağlık olsun hayırls gelsin 🥰💕🤲
ARYa143 ikiprensesannesi23 32yaşındayım (ruhen 45) 😂 48-49 gidip geliyorum kız 40la gebe kaldım zaten 50 yi görmeyi bekliyorum🙈😂 Sen ne durumdasın 🥰
ikiprensesannesi23 ARYa143 bende 1 ocakta 30 yaş oluyorm son yazımı yaşadım ama dedigin gibi ruhen bende çöktüm 😃 kilomda 76 69la gebe kaldm ikincide
ARYa143 ikiprensesannesi23 ooo 30 yaş güncellemesi geliyor desene🤭😂 Az kilo almışın ama doğumdan sonra kalsın isteyo musun🙄 ben ilkinde 10 kilo aldım da hiç kalmadı ya bunda kalır inşallah🙈 😁🌸