elosssss111 yok sizin dediginiz baskı hissi, regl sancisi dedigimiz sey soyle dusunun sanki kalin bir iple rahmiinize dikine bir ip saplamislar, sonra o ipi yukardan yada asagidan cekiyorlar gibi bisey😂 agri yani 😂
Bu aradaa ben ilk dogumumda surekli doktoruma soruyordum dogum sancisi nasil bisey nasil anlarim diye doktorumda burcucum gordugun uzere bu his yaasamadim cunku erkegim ama geldiginde anliyorsun demisti😂
Ama ben anlamadim😂 dogum yapacagim gun sabah saat 8 gibi uyandim tuvalete gittim boyle buyuk tuvaletim var ama yapamiyorum gibi bir his geliyor karnim kivraniyor ishal gibi ama tuvalette bisey yapamiyorum. Geri dondum yataga sonra baktim agriyor tekrar tuvalete gittim djdj ben heralde o an hamile oldugumu uykulu uykulu unutmusum ki hic aklima gelmedi dogum sancisi oldugu ahah sonra yine bekledim bisey yok tekrar yataga dondum. Ucuncude artik zaten soylene soylene yataktan kaldim tuvalette ikindim falan yapabilmek icin ay yok bisey, bi kalktim nisan gelmis kirmizi boyle minik bisey. O an anladim o gelen seyin dogum sancisi oldugunu. Sonra ogun zaten 12 de randevum vardi makyaj yaptim sacimi yaptim esimi uyandirdim kalk bak tuvalette bisey vsr dedim djdjdj o da o an direkt uyandi zaten dogum sokuyla dkkd doktorumda çantani al gel bakalim duruma gore dogum olabilir gibi gorunuyor dedi. Sonra kocaammm hastaneye gitmeden kahvaltı yapalim dedi djdjd biz borek yemeye gittik ama bqna ara ara sanci giriyodu boyle ama durulmqz bisey degildi, bi guzel gittim doktora o da dedikii niye yemekk yedin😂 cunku ben zaten sezeryan istiyodum😂 12 de hastaneydim dediler midenin bosalmasini bekleyelim biraz falan filan derken 16.30 gibi dogum yaptim 😂 siz sanci sordunuz ben neler yazdim😂😂😂 cok uzun olmus ya pardon 😂😂