melike5841 merhana hamile olduğumu Öğrendim Cuma günğ kan verdim 8987.17 çıktı hesaplayınca normalde 7 haftalık ama cumartesi keseyi gördül doktorr 5 haftalık dedi geç döllenme olmuş dedi kan değerimin böyle çıkması normalmi yüksek geldide
sengul_53 melike5841 valla 6 haftalik gittim hc ikiz demedi minnacik bisey zar zor kalp atisi hafiften gelouorid 10 gun sonra tekrar çağırdı aman ikiz olmasın hayirlisi tabi
melike5841 sengul_53 sağlıklı sıhhatli olsun da sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yarın tahlil bermeye gidicem bende devlete muanne plurum belki tekrar
sengul_53 melike5841 saglikli en basta valla benmki supriz bebek 4 yas ve 15 aylik ogullr Var insallah kiz olur bu bebisim Sonra tupleromo Baglaticam daha yeto
melike5841 sengul_53 ben 2 senedir istedim olmadı Rabbim emanetini yeni teslim etti tek isteğim sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesi
sengul_53 melike5841 her şeyin bir vakti var Rabbim ne zaman dilerse o zaman oluyor mesela ben üçüncüyü şu anda düşünmüyordum ama Rabbim böyle istemiş böyle nasip etmiş onun kudreti büyüktür o yüzden sağlıkla gelsinler
dugenc Merhaba ya ben 4+5 günlüğüm ama hiç bulantım yok hiç tiksinme falan habire yemek yiyesim geliyor tam tersi