mervee2245 ebebek, lcw ve civilden çok alışveriş yaptım hatta ilk oğluma geçen seneye kadar çoğu şeyini civilden aldım, kimisi modeller çok demode falan diyor ama gayet şık rengarenk şeyler aldım fiyat olarak da ebebeğe falan oranla çok çok uygun dönem dönem indirimler oluyor 3 al 2 öde falan onları takip edip çok daha uyguna getirebilirsiniz. Ebebekten çıtçıtlı badi almayın kumaş kalitesi kötü çok çabuk yırtılıyor. Ben hazır kundakları çok seviyorum gece uykusu için de çok güvenli fakat ilk çocuğum yazın doğduğu için hiç istemedi çok sıcakladı iki tane almıştım şimdi ikisi de kardeşine kaldı hastane çantasına bile koydum. Emzirme yastığını ben çok kullandım tavsiye ederim, bebek yağı yerine temiz içerikli bir nemlendirici krem mutlaka elinizin altında olsun, Pişik önleyici olarak siveno tercih ettim, kulaktan ve alından ateş ölçer edinmenizi öneririm ben nexus tercih ettim. Tulum alırken çıtçıtlı alıyorsanız her iki ayağı da çıtçıtlı olanlardan alın ya da direkt fermuarlı alın gece uyku arasında o çıtçıtlı tek tek takmaya çalışmak çok zor oluyor