Ben hamile kaldigim donemde boyle bir doneme denk geldi. Zaten oncesinde de birkac aydir sorunlarımız vardi yani cocuk icin iliski oluyordu sadece. Bu gebeligimde doktorumun istegi uzerine gün aşırı gittik ayni zamanda da ovulasyon testi yaptim. Gun aşırı gittiğimiz için de iliski günü tam pik öncesine denk geldi ve o aksam kavga etmiştik evden gitmişti. Gece eve gelmişti o eve gelmeden tekrar test yapmıştım pike yakındı biz de kavgalı olduğumuz icin bu ay geçti artik diye düşünüp uyku moduna geçmiştim artik. Gece esim geldiginde cok düşündüğünü ve oturup konusmak istediğini söylemişti sonra biz oturduk konustuk biraz ağlaştık ve bazi kararlar alip evliliği o sekilde yürütmeye eger 2 ay boyunca yürütemezsek de boşanmaya karar verdik. Ardindan ben ona, yumurtlamam pik olmak uzere ve bugun iliski günüydü denemek ister misin, diye sordum. Sonrasinda o sekilde iliskimiz oldu. Ve ben o ay o kadar stresliydim ki onceki kontrolde de doktorum yumurtamin kalitesiz oldugunu falan soylemisti hic umudum yoktu tutmaz diye o ay cok free takıldım hicbir seye dikkat etmeyerek. Meğerse hamileymişim ve tutmuş… simdi doguma gunler sayıyoruz