aysuozkaan Kızlar canım deli gibi ayva istiyor nerden nasıl bulabilirim çıkmış mıdır tüm sipariş sitelerine baktım yok mandalina çekmişti canım onu kocam buldu zorda olsa ayva biraz zor delircemmmmm🤣🤣🤣🤣
kader_00_ aysuozkaan bende deli gibi mandalina istiyordum burnuma kokuyordu 2.3 gün önce eşim alıp getirmiş yıllardır görmediğim akrabami görsem bu kadar sevinmezdim herhalde 😀😀😀 Ayva da bir haftaya kadar çıkar bence
aysuozkaan paril34 güzel kalbinden öpüyorum teşekkür ederim asla inanmazdım abartıyorlar ne aşermesi derdim sonuç sjsjkdkdjd
paril34 aysuozkaan rica ederim bende aserdim bacım seni anlıyorum hamileliğin gücüne inan ve armutu enişteye aldır 😁🫠🥹
kader_00_ aysuozkaan kzz gözlerim fal taşı gibi açılmıştı görmen lazjm 😀😀 eşim ekşi diye ağzına sürmedi bende şeker yer gibi kütür kütür yedim gene ağzım sulandı anlatırken 😀😀😀🤤
aysuozkaan kader_00_ ya sizde mi ekşicisiniz tatlıdan tiksiniyorum limon tarzı tuzlu böyle manyak gibi ekşi şeyler istiyor canım suan hayaliyle yaşıyorummmmmm😂😂😂
kader_00_ aysuozkaan ekşi yiyorum deli gibiiii özellikle de salatayı kesip bol tuzla yemeye bayılırrımmmmm 🤤 ve bebiş de erkek 😀 normalde kız ekşi yedirir ama benim oğlan biraz garip kesin baba tarafına çekti 😀
aysuozkaan kader_00_ yaaa şey bir tane video var ya erkek tarafı çok çirkin bu bebek diyo anneside çirkinse sizin tarafa çekmiştir diyordu o hesap olmuş ahhajashahahajagsh kaç haftalıksınız acaba benimde erkek galiba 🥹🥹🥹🥹🥰