sedaib Kızlar selam, 21+4 haftadayım da karnımın sol tarafında göbek deliği hizası tam, bir ağrı var bugün nedenini bilemiyorum yaşayan oldu mu ?
hilalibrahimm sedaib karnınız büyüdüğü için oluyor göbek deliği büyüyor 2.ciye hamileyim 7.5 aylığım bende ilkindede oldu korkulcak bişey yok
harika3838 sedaib merhaba bende 24. Haftadayım bir haftadır aynı tarif ettiğiniz şekilde ağrım vardı, dün akşam fark ettim ki göbek deliğimin üstünde böyle tatlı bi çıkıntı oluşmuş, büyümüş yani 🥰
hilalibrahimm sedaib stres yapmayın hiç bişey olmaz merak etmeyin Kötü şeyler düşünme benimde oluyor sezeryan yerime öyle bir baskı oluyorki gece çok normal çünkü dönüyor hareket ediyor bebekler napsin biraz kremle ovalayın masaj yapın karnınıza bebek yağı ve ya karnınıza krem uyguluyorsaniz eğer çatlak kremi fln
sedaib harika3838 arkadaşım da kasılma falan dedi hani insan tedirgin oluyor umarım iyidir 🫶 bebişlerimiz sağlıklı olsun da 😍
hilalibrahimm sedaib çok iyi geliyor sıcak temas eliniizi hissettsin bende yapıyorum bazen eşimde yapıyor benim hissediyorlar ellerimizi sağlıkla gelsin inşallah evlatlarımız
hilalibrahimm zey2026 sizinde çok normal cunku daha çok küçük yerleşmeye çalışıyor büyük ihtimalle ve adet olmuyorsunuz bu arada bunları yaşamanız çok normal eğer zaten kan fln adet kanaması böyle şeyler görürseniz eğer bu tarz şeyler normal değil o zaman direk hastaneyd