12345ddd Kızlar 38 haftalık hamileyim sürekli spor yapıyorum ama tık yok ikinci hamileliğim ilki 41 haftalık suni sancıyla olmuştu Bidaha suni sancıya düşmek istemiyorum ne yapabilirim
hilalibrahimm 12345ddd Meme Ucu Uyarımı Korunmasız cinsel ilişki Ahududu çayı Bol sıcak su Pilates topu Düzeni sık bir şekilde merdiven çıkmak
12345ddd kalbimdekiminik sıcak su havuz gibi mi olucak sguat ve ördek yürüyüşü her gün yapıyorum korunmasız ilişki yapmadım ama sancı mı başlatır mı
mucizemmm46 12345ddd yok ben duşa girmiştim sıcak suyu açtım belime belime tuttum altında kaldım baya sıcak suyun
kalbimdekiminik 12345ddd evet korunmasız ilişkiden biraz bekledikten sonra duşa gir sıcak suyu beline ve kasığına doğru tut bi yarım saat falan içinde bur leğen gibi bir şey varsa onun içinde de oturabilirsin çıktıktan sonra da squat yap çömel iyice
mucizemmm46 12345ddd hepsini denedim bir gün öncesinden hastene gittim bir iki gün içerisinde doğum başlayabilir demişti ben hurma ananas korunmasız ilişki sonra sıcak su sonra merdiven sonra ördek yürüyüş sonra squat felan hepsi işe yaradı 😂👍🏻
mucizemmm46 kalbimdekiminik evet bende bu şekilde yapmıştım ilişki sonrası sıcak su altına girmek sonra ördek yürüyüş
sevvalcn mucizemmm46 ördek yürüyüşü çok zor değil mi ya bacaklarımı zar zor hareket ettirebiliyorum doğru düzgün yapamadım hiç