asfknn58 Perinatoloji doktoru hem suyu fazla hemde bebeğin midesi var ama boş dedi.Bende sonrasında iki tane kadın doğum doktoruna gittim mideyi gördük ama dolu olup olmadığından biz emin olamayız dediler.Kadın doğum doktoru anlamaz mı dolu olup olmadığını
sifadrmaz asfknn58 ilk defa duydum midesi boş derken ne olması gerekiyormuş ki midesinde. Ay 2. Gebeligim ama benim doktorum mu aşırı rahat yada iyi bir doktor değil mi hiç anlamadım valla. Bilgi vermiyor doğru dürüst yolunda deyio gönderiyor
kincikupelikiz gencannee_ her hastanede aynı değil ya bizim perinatoloji doktorunun cihazının yanında doktorumunki uzay mekiği kalıyordu 😅
gencannee_ kincikupelikiz ya genellikle yeni hastanelerde cihazlar gelişmiş oluyor mesela benim özeldeki doktorum bebişim beynine falan bakıyor didik didik ediyor
kincikupelikiz gencannee_ benimki de öyle tek tek bakıyor ultrason 10 dk sürüyor neredeyse ama perinatolog yanlış ölçmüştü ama cidden cihaz da iyi değildi devletteydi o
gencannee_ kincikupelikiz detaylıyada özele gitmiştim parmaklarını açmıyordu kızım bekledi parmaklarını açsın diye
kincikupelikiz gencannee_ aa maşallah bizde özelde radyolog bakıyor üniversite de var oda kendi hastalarına bakıyormuş sadece ve kısa sürüyormuş. Ben de yine de bu sefer özelde yaptırma niyetindeyim bakalım