sevvalyilmaz_ şöyle yatışım yapıldı sonra doktorum ciğer geliştirici geciktirici damardan bolca antibiyotik ve büyük büyük serumlarla tüm günümü geçirdim. Allaha şükürler olsun ne yatış yaptığımda nede dün çıktım buğünde dahil suyum fln gelmedi kalçadan iğneler fln biraz ağrı yapıyor ama full yatış verdi işte asla araba yok,insanları görmeye ziyaret yok misafir yok,en ufak dışarısı yok dedi, bende mesela suyun gelip gelmedi kan testinde belli oluyor enfeksiyondan doktor anlıyor evet su diye biliyor illa alt muayene gerekmiyor bana iki hafta önce turnusollu ped de yapmıştı sırf alt muayana tetiklemesin diye yani şu an bildiğin yatıyorum yemek yeme,kişisel ihtiyaç dışı asla kalkmıyorum zaten az da kaldı 36 yı geçsek 37/38 i görürsek şükürler olsun evde de ilaçlarım hala var antibiyotik fln bir dünya yoksa beni tutardı şöyle ddiyim devlette olsam uzun süre çıkamazdım ve bu kadar hızlı ebelere varıncaya kadar iyi bir olumlu sürecim olamazdı belki de şans bilmiyorum ama inanıyorum böyle durumun olmayacak geçecek mesela her şey iyi dese bile doktorun ilişki vs yasak koyabilir verdiği tedbirlere uy kendini kırılacak bir cam gibi koru kolla benim durumuma girme, doktora gidince bana da haber et dua edicem canım 🤲🏻