İlk doğumum benim de genel olmuştu. Bunda da genel istedim doktorum illa Spinal yapalım bak çok iyi olur diye ısrar etti. Ben gene de istemedim çünkü bel fıtığım var riskli oluyor sanıyordum iğneden de çok korkuyorum. Kadın doğum servisini görmeye gittim ordaki ebelerle konuştuk. Onlarda sordu ben genel istiyorum dedim. Spinal yaptır kanama kontrolünü çok yapacağız spinalde hissetmezsin dediler ben de düşüneyim dedim. Bu yüzden spinale karar verdim. Geçen hafta Spinal anestezi ile doğum yaptım. Anestezi doktorum çok iyiydi beni yönlendirdi iğneyi yaparken neredeyse hiç acımadı diyebilirim doğru yeri ilkte buldum bu yüzden baş ağrın olmayabilir günde en az 4 litre su içeceksin dedi yaklaşık 3-5 dk içinde uyuşma başladı belinden sıcaklık hissediyor musun ayak parmaklarında uyuşma var mı gibi sorularla kontrol etti. Sonra uyuştum başladılar. Kesmelerini ben hissetmedim ama diğer her şeyi hissettim karnıma basmalarını dokunmalarını falan ama hiç acı yok hatta ben güldüm gıdıklanma gibi doktorun uyguladığı kuvvetten sallanıyorum falan çok değişikti. Ben çok çok memnun kaldım çok şükür spinal olmuşum dedim bebeğimi on saniye kadar gördüm ilk on dk da falan bebeği çıkardılar sonra 30 dk falan ben kaldım. Bebek çıktıktan sonra sakinleştirici verdiler uyutur biraz dinlen dedi hemşire ben de ben iyiyim dedim sakinleştirici hiç etki yapmadı. Uyumadım. Bitince odaya aldılar sürekli kanama kontrol yaptılar hiç hissetmedim 4-5 saat sonra yavaştan uyuşukluk geçmeye başladı. Tamamen geçince ağrım başladı ağrı kesici istedim yaptılar çok iyi geldi. Baş ağrım ilk gün hiç olmadı. Ertesi günü de çok az oldu hiç kafein almadım beni çok etkiliyor çünkü başım ağrıyacak gibi olunca yarım litre su içtim beş dk da ağrı geçti 4. Güne kadar ağrıyı bu şekilde geçirdim çok aşırı olmadı bence ama suyun çok etkisi oldu.
Ben spinalden çok çok memnun kaldım hiç beklediğim gibi olmadı