momrose Kızlar devlette şehir hastanesinde doğum düşünüyorum. 41.haftaya kadar bekliyoruz dedi doktor bana. 40.haftada mesela suni sancı falan talep etsem kabul ediyorlar mı ? Devlet deneyimleriniz neler
Sibel_10 momrose evet devlet hastanesi kendi sancin acilma veya nst de veya ultrasonda birsey gormedigi zaman bekletiyor 40+3 de 40+2 de dogum yaptim ikiside devletteydi sancim acilmam olmaynca doktor kendi gun verdi gel dedi
ipeksakarya momrose canım o hastaneye ve doktora göre değişebiliyor normal şartlarda 42 ye kadar yolu var ben 41+6 da artık seni sancı verilerek doğum yaptım .
Sibel_10 momrose sanmiyorum ya doktorun 41 dedigi 40+ lardir ki zaten nst ultrason acklk bakiyolarsa takip edeceklerdir korkma bence dogumun guzel gecsin insallah icini ferah tut 💫
ummuhanduran29 momrose benim iki çocuğumda devlette doğdu biri 41+3 kendi gelmedi sancıyla başlatıldı biri 41+2 kendi sancımla gittim
bademselvi Devlet takipliyim bebek makat geliş 40+4teyim mecburi sezeryan olacağım ve malesef 41e kadar bekliyorlar. 2-3 günde bir kontrole gidiyorum perşembe tekrar kontrolüm var 40+6 olacağım, cuma 41. Muhtemelen cumaya sezeryan planlayacak.
bademselvi momrose bebeğin gelişiminin anne karnında tamamlanması ve çok düşük olsa da bi ihtimal bebeğin dönmesi 🥲 ama ben de çok sıkıldım yani sonuç belli sezeryan, yap gitsin işte 😒
momrose bademselvi bebekler 39-40 ta tamamlıyor zaten de, mesela 36.hafta makat gelenlere bile sezeryan günü veriyorlar devlet boşa bekletiyor bence de