kubrakoc1 Kızlar 14 ekimde detaylı ultrasona giricem geçen gittiğimde cinsiyeti de öğrenemedim bu gittiğimde doktor bakalım dedi randevu saattim çok erken sabah 8.30 da sizler giderken ne yaptınız nelere dikkat ettiniz
harika3838 kubrakoc1 merhaba bana randevuya gelmeden tok gelmeniz yeterli demişlerdi, ben bide gitmeden yarım saat önce kahve içtim hareketliydi güzelce görmüştük, inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz 🌸
pofidikanne kubrakoc1 aç gitmemek gerekiyormuş birde hareketlerini görmek için çikolata meyve suyu içmek lazımmış bende gireceğim 30 Eylül’de bakalım neler olacak 🙂↔️
Hatice_11 kubrakoc1 gitmeden önce yemek yemiştim bı de Bitter çikolataya aşırı tepki veriyor benimki yarimsaat oncesind yemiştim 🌸
seherxxx Cok hareketli olması da iyi değil. Benim doktorum hafif bir kahvaltı yap demişti biraz da bitter çikolata yemiştim hiçbir sıkıntı olmadı her yerini gösterdi bebiş yani tatlıyı da abartma bu kez cok hareketli olup net göstermiyor
dsed060917 İki adet çikolata yedim yuvarlak küçük olanlardan su içtim ama yarım saat öncesinden yaptım sıkıntı olmadı