meltemvebebisi 5 aylık bebeğimde meme reddi var nasıl düzeltebilirim sarılığı oldupu için biberona başlamıstık sonra danışman şırıngayla ver dedi ama 1 aydır şırıngayı bırakıp tekrar biberona geçtik emmek istemiyor sütüm sağım makinesinde çok az geliyor
Gzde_defne meltemvebebisi biberonu direk bırakman lazım eğer sütün bebeğine yetiyorsa. Bikaç gün ağlar sonra alışır Sarılığı yenidoğan döneminde mi oldu? Şimdi mi var
Momlife_ meltemvebebisi offf çokk zorrr çok üzücü benim bebeğim de 3 aylık beni hiç emmedi 🥺 bende şırınga ile besledim ama istemedi biberona alıştığı için hala mana içiyor ve benim de elle sıkınca sütüm var sağımda az uğraşmıyorum artık ama aşırı üzülüyorum
meltemvebebisi Gzde_defne şırıngaya başladım iki gündür ama en baştan beri mama ve meme ilerlediğimiz için ek gıdaya da başladık bu da üstüne tuzu biberi olmaz inşallah bir yerde okudum 8. Ay da memeye dönmüş bebek.
Gzde_defne meltemvebebisi canm bizde meme+ mama gittik hem sarılık oldu hem kilo almadı sütüm ilk başta az geldi falan derken. 7 aylık olduk. Ama biberona alıştığı için beni emmeyi bıraktı hep uykulu emzirdim hala da öyle yapıyorum uyanır uyanmaz emziriyorum. Sütünün bebeğine yeteceğini düşünüyorsan biberonu bırak. Şırıngayla kac cc mama verebilirsin o seni zorlar baya. Ben Şırıngayla yenidoğan döneminde bile uğraşamadım.
Gzde_defne meltemvebebisi 4.ay atağı yaşamışmıydın belki ondan da almıyor olabilir sen yinede her aç oldugunda teklif et.akılları erdikçe artık tamamen bırakıyorlar emmeyi kızımda da ara ara yaşıyorum günde 2 yada 3 kez emzirebiliyorum o da 2.3 dk. Şifa niyetine. Çogu mama alıyor zaten
meltemvebebisi Gzde_defne sanırım yaşadık o zamanda 1 hafta uğraşmıştım sonra şırıngaya döndüm memeye dönmüştü Şimdi hiç almıyor sadece sağım elle sütüm geliyor sağımda gelmiyor
Gzde_defne meltemvebebisi zıplayarak ayakta yürüyerek falan dene. Emzirme danışmanı süt artırma çalışması yapıyor mu hani sütün iyice olsa hep emzirmeyle devam edersin
meltemvebebisi Gzde_defne bana sütümü olduğunu söyledi sadece emzirme yöntemini gösterdi ve çişli bez takibi yaptı. Ben kendim 2 ay emmişim zaten kızım inşallah bana çekmez çünkü ben emzirmeyi sevdim :) Şırınga işe yarar umarım
meltemvebebisi Momlife_ bence artık kendimizi üzmeye gerek yok olduğu kadar ben kendim bile içmemişim sütü bebemden bekliyorum. Sizde üzmeyin geldiği kadar sağın
meltemvebebisi Momlife_ benimde öyle bir umut bestlak damla kullanıyorum artırsın diye de yok yani napalım :) ama ben şırıngaya devam ediceö 2 gündür misafirlikteyim diye biberon verdim bakalım dönücekmi
Momlife_ meltemvebebisi dönerse haber eder misiniz beni de ben silikon uç da aldım biberon olmadığını anladığı için kıyameti kopartıyor