AlmiraAnnesi Benimse 12 sinde tek seferlik ilişki oldu 30 u veya 1 i regl günüm kasıklarım aşırı ağrıyor göğüslerim çok sızlıyor bilmiyorum ne olucak
Papatyam7134 Esramm1 bende kasıklarımda ince bir sızı oluyor sonrasında da yumurta akı gibi az bir akıntı geliyor Her ay hissetmiyorum bazı aylar hissediyorum bazı aylar hissetmiyorum
AlmiraAnnesi Papatyam7134 şuan bekliyorum 4 gün kaldı beta verdim betada çıkmadı ama benim ilk kızımdada betam negatif çıktıydı 1 hafta sonra tekrar verdim pozitifti geç döllenme olmuş şuan beklemedeyim
linaece Papatyam7134 gayette güzel idare edersin benimde aynı şekilde başıma geldi 8 aylıktı bebeğim süt koruyor diye bir yalana kandık ve oldu bence içini de rahat tut
Papatyam7134 Ozoooo çok istiyorda değilim istemiyorda değilim 😂 Bebeğim küçükken yeni bir bebeğe cesaret edip yapamam ama yanlışlıkla olursa mutlu olurum 😂😂
merve_unaldi Papatyam7134 bende tek ilişki ile hamile kaldım olabilir tabiki üst koruma muhabbetleri var ama buna rağmen hamile kalan çok kişi var
2prensesannesiiii Papatyam7134 kalınır bende öyle kaldım tam yumurtanın çatladığı gün ya da 1 gün öncesinden ilişki olursa olur tabi 🥰