hilalibrahimm oznursavci mihra ,minel, eflin,ceylin,pelin,helin,hüma, arın, açelya, eftelya,İpek,Tuana,duru,defne,sahra,Sare, buğlem
burcuusu oznursavci cinsiyeti bilmiyoruz ama kız olursa son zamanlarda Ada Helen Bade Defne İsimlerini begeniyorum. Ama 3.5 yasindaki oglum kiz olursa Maya olacak diyor nerde duyduysa bu ismi😂
oznursavci burcuusu maya güzel isim diğer isimler benim de hoşuma gidiyor fakat etrafta çok var maalesef o yüzden koyasım gelmiyor
burcuusu oznursavci zuzu_59 Maya ya yükselttiniz benii 😂😂😂 bizde esimle diyoruz cok istedi cirkin bir isimde degil koyabilriiz falan diye bakalım hayırlısı olsun😂 kiz olur mu hic bilmiyorum jdjd esimin ailesi full erkek 😂 erkek genleri baskın sanirim
zuzu_59 burcuusu benimde eşimin ailesi full erkek ve bebişim erkek. Erkeğin genleri çok etkiliyor. İnşallah istediğin gibi olur 🌸
burcuusu zuzu_59 ya ben erkekte çok istiyorum aslinda o yuzden hic farketmiyor :) bir oglum var bir tane daha olursa oglum icin super olur iki erkek kardes olmalari :) kizim olursada tatmadigimiz bir duygu diyip oyle bakiyoruz olaya sağlıkla gelsin ama cok merak ediyorum😂 bir falci sen cocuk dusunmuyorum desendeee senin kızın olacak demisti çok inanmam fala falan ama bi meraklandiriyor bu djdjdjd
nisan_g oznursavci güneş, aden , Vera , Maysa , Lina , larin , duru , damla , kumsal , balım , ceylin , buğlem ikili düşünürseniz Güneş Vera , aden lina , Maysa Lina , ceylin Lina , larin duru güzel isimler