senaaa_24 avasin_1903 yok ya hala cinsiyet belli değil yarın kontrolüm var bakalım belki söyler ilk bebeğimde 14 haftalıkken falan söylemişti doktor sizinki belli mi
Beyza_arzk mevsimmbhr mevsimmbhr bende dün keseyi gördüm ama bebiş için erken dedi iki hfata sonra tekrar çağırdı bebeyi görmek için
symtheone morbid ya bugüne kadar fena değildi aslında ama son 1 haftadır yemekten tiksinme hafif bulantı vs oluyor, çok yorgun ve halsizim.. sizde durumlar nasıl?
doga8 gzmctnn mide bulantısı devam ediyor, doğru düzgün yiyemediğim için çok halsiz oluyorum tansiyonum düşüyor🥲 sizin nasıl?
gzmctnn doga8 benimde ilk haftalarda bulantım çoktu 2 hafta kadar hiç olmadı bugün sabah bulantısı başladı tekrar
Seyda7070 zeyno1905 yok haftata randevumuz tüp bebiş benimki o yüzden merkeze gideceğiz ilk muayene 1 ekimde gel dediler bekliyoruz son hafta
Seyda7070 Bende hafif kasık batması var mide bulantısı yok denecek kadar az başka belirtisi olan var mı 6+1
symtheone bebegim3155 benim de 15 nisan görünüyor ama bakalım ne zaman gelecek bebişlerimiz😍 Allah sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin