yarensari Merhaba kızlar, sabah beta için kan verdim. Mesaj geldi sonuç çıkmıştır diye e nabızda göremiyorum ?
cuteregina yarensari özel hastane ise geç düşüyor sağlık ocağı geç düşüyor Sadece devlet hastanesinde hemen düşüyor
harika3838 yarensari merhaba e nabıza biraz geç düşüyor, kan verdiğiniz hastanenin sisteminden direkt bakabilirsiniz
Pofidik123_ yarensari sağlıkocağından verdiysen eğer ebeyi ara numarası varsa doktorun bilgisayarından bakıyorlar bende dün sabah kan verdim 3 gibi ebe beni aradı sonucumu söyledi 1436 çıkmış sisteme 7-8 gibi düştü
yarensari esmanurduruu ay allahım zor oluyor diye böyle yaptık hoş bunlarda sisteme işlemiyor delirirsin
cuteregina yarensari biraz bekleyin o zaman benim hemen düşüyor şehir hastanesi yada hastaneyi arayıp sorun
harika3838 yarensari hangi hastane, google ya ismini yazıp sonuç sayfası diye aratınca bulunuyor linki
harika3838 yarensari iyice değişmiş sistemler ya, sizin için epey baktım da bulamadım maalesef, aslınds çıktıktan sonra en geç 1 saat içinde düşmesi lazımdı e nabıza neden bu kadar uzun sürüyo acaba
Pofidik123_ yarensari yarensari benim bi önceki hamileliğimde kan verdim ikinciye şehir hastanesinde bebeğim 9 aylık oldu hala e nabızda gözükmüyor 😂
yarensari Pofidik123_ kuzum şehir hastanesinde oldum telefonla yine arıyorum uyuzlar direkt kapıyor açmadan bıktım bunlardan valla
Pofidik123_ yarensari bencede ama insan Çatlıyı meraktan ya bişey sorucam şehir hastanesinde kadın doğum nasıl ben hep özele gittim şehir hastanesinde hep sıkıntı yaşadım bu zamana kadar ama şu an özele gidemicem gibi gözüküyor var mı bildiğin doktor sen nereye gidiceksin