meryem200 Kızlarr bebek kıyafeti 0-3 ay alsak yeni doğana oluyor muuu zıbınlı takımdan 3 tane 3 tane tulum 1 hastane çıkışı aldım yaterli miii ya da almalı mıyımm
cuteregina meryem200 Benim listem böyle Yenidoğan 0–1 Ay 5 takım 5 sıfır kollu zıbın Dikişsiz çorap 1–3 Ay 4 sıfır kollu zıbın 4 ayaksız takım 3 uzun kollu zıbın 3 pijama 2 astronot tulumu 2 patik 4 çorap 2 hırka 2 eldiven 2 şapka 3–6 Ay 3 kısa kollu zıbın 4 uzun kollu zıbın 2 sıfır kollu zıbın 4 pijama 4 ayaksız takım 2 mevsimlik hırka 1 mont 1 eldiven 2 şapka 2 patik 4 çorap 1–2 uyku tulumu
elo12233 cuteregina hastane çıkış seti ne demek oluyor ben onu anlayamıyorum. Hemşireye verilcek kıyafetler mi yani ?
cuteregina elo12233 hem hemşireye verilecek kıyafetler olarak da kullanılıyor bu isim hem de hastaneden çıkacağınız gün giydirdiğiniz kıyafet için söylüyorlar fotoğraf çekimi falan yapıldığı için daha süslü ve güzel kıyafet oluyor genelde
hunilii meryem200 bence bir kaç parça daha al canım ilk günler kusması vs oluyor çok da küçükler bir takımı hemen atayım yıkayayım diyemiyorsun 2takım 2 tulum daha al istersen
merveeei meryem200 ben yenidoğan 4 tane hastane çıkışı aldım başka yenidoğan almam 0-3 ay 4 tane tulum aldım 4 tane de alt üst takım almayı düşünüyorum o da 0-3 ay