babielif Kızlar bu kontrolde normalde 34+4 üm 36 haftalık çıktı ölçüleri kilosu 2858 karın çevresi felan da 36+2 çıkıyor başına gelen var mı
mavisularda babielif tatlı ve meyve porsiyonunuzu azaltmanız gerekiyor ben de 28 de öğrendim şuan 30 um çok dikkat ettiğim söylenemez ama tatlı meyve sınırladım, 2 hafta önde inşallah haftasını yakalar normal doğumda zorluk olacağını söyledi doktorum.
hunilii babielif 2 hafta önde ya da geride olabiliyorlar doktorunuz bir sorun görse sizinle paylaşırım dikkat etmenizi önerirdi, eşiniz ve siz yapılı insanlarsanız bebeğiniz de büyük doğabilir
ayaegulbzdgn Bende 33 haftayken devlete gittiğimde kontrole 36 hafta görünüyor kilosu 2800 dedi gelişimi ilerde demişti perinatoloji de gelişimi ilerde erken doğabilir dedi
mery2023 Bende 33+3 haftamda 2 hafta önden gidiyodu karın ve baş çevresi ben planlı sezeryan olduğum için dpktorum bir şey söylemedi hatta gelişimi çok iyi böyle devam dedi
senaygok babielif tatlı meyve pek yemememe ve proteinden yüksek sağlıklı beslenmeme rağmen bebeğim detaylıda neredeyse bir hafta önde çıktı . Doktor lafını bile etmedi ben raporda gördüm .İlk gebeliğim hep iki hafta öndeydi şekerden dolayı yine beslenmeme dikkat etmeme rağmen ileri çıktı ama bir sorun olmadı .