darwinn khruanbing baş çevresi geride olduğu için bana bol protein günde en az 3 yumurta yemem söylendi yiyemiyorum ben ama siz yiyebiliyorsanız deneyin
ssndn11 khruanbing Allah büyüktür hiç korkmayın benim bebeğim 3 aylık oldu şimdi aynı şeyleri dediler hem özel hem devlet biri 2 hafta geride biri 3 hafta geride bacak boyu kısa karın çevresi geride inanın hiç birine kulak asmayın hamileliğin tadını çıkarın keşke bende bu kadar kendime sorun etmeseydim Son haftalar kilo alıyor 3.300 ölçtüler ama 2800 olarak doğdu çok şükür sağlıklı bi şekilde ilerliyoruz
defnesmoms khruanbing merhaba 25.haftada 10 gün gerilik olduğunu öğrendim sonraki kontrolde 2 hafta bir sonraki haftada 3 haftaya çıkmıştı gerilik ve böyle devam ederse acil sezeryanla alırız demişlerdi sık kontrole gidiyorum yakından takip ediyor doktor özelde bi doktora göndermişti hani onunda bir görüşünü alalım diye oda kan sulandırıp d vitamin damla ve demir verdi
khruanbing Burada kaynana görümce muhabbetleri çevirmekten normal insanlar asla sorularına yanıt alamıyor cidden sileceğim uygulamasında az kaldı
defnesmoms khruanbing ilk gebeliğimde 30.haftada başlamıştı karın çevresi geriliği 38+1 de suyum azaldığı için suni sancıyla normal doğum yapmıştım 2720 doğmuştu oğlum sonrasında çok iyi toparladı şuan 5 yaşında boyu posu gayet yerinde Bu gebelikte 38.haftayı bulmaz dedi bakalım nasıl olacak cuma günü kontrolüm var şuan 31.haftadayım
defnesmoms Erken kalk günde 5-6 öğün yap protein ağırlıklı beslen dedi bol su iç en az 2,5 3 litre dediğine harfi harfine uydum 10 güne düşmüştü gerilik ama cenazeden dolayı çok dikkat edemedim beslenmeye ve suya bakalım cuma günü ne diyecek
khruanbing defnesmoms Allah razı olsun ben 1 haftadır hastanede yatıyorum ne yaşadığımı bir Allah bir ben biliyorum gerilik bende karın çevresi ve fl sinde bir de direnç izlendi dediler sonrasında protein kaçağım çıktı ve şuanda da ciğer değerlerim çok kötü bilmiyorum ne olur sadece dua ediyorum 4.tüp bebek denememdi tek yumurtam vardı isyan etmiyorum biliyorum rabbimin var bir bildiği yazdığı bir yazğı teşekkür ederim cevabınız için dua ederseniz sevinirim
defnesmoms khruanbing Allahım acil şifalar versin inşallah sağsağlim hayırlısıyla kolaylıkla bebeğinizi kucağınızı alırsınız🤲🤲🤲
mrvbr Bende de 22 haftalığım ama 10 gün gerilik var düzenli bi şekilde ayrıca karaciğer ve kalpte de sorun var amniyosentez yaptırdım sonuç beklıyorum. Sebebı ne diye. Bana yeme içme spor naaprsan yap senlik bişey yok dedi. zaten iştah da kaçtı. Yemen de etkilemez deyince iyice saldım. Karıncevresi bizde de en geride olan yüzde 3 percentil.
khruanbing darwinn benim karaciğer ve böbrekte sıkıntıda olduğundan beslenemiyorum diyet veriyorlar bende anlamıyorum hem protein ye dediler hem diyet verdiler bakalım
khruanbing defnesmoms Allah razı olsun çok teşekkür ederim dilerim sizde ve burada ki herkeste yavrusuna sağlıkla sıhhatle kavuşur
hicrankj Bende 23 haftalık hamileyim 22 . Haftada gittim detaylı ultrasonda bebeğin 3 hafta geri kalmış dedi 19 haftayla uyumlu yani kan akımı yavaş bebek gelişmiyor 6 Ekim’de birdaha gidecem bakalim gelişim varmı