sdkbzkrt nisan_g Hayırlı olsun bebişiniz sağ Salim kucağınıza almayı da nasip erer inşallah Rabbim. Evet Alptuğ da çok güzel. Göktuğ’a da en uygun olan bu bence de 😊
sdkbzkrt merve966 Ay ne bileyim eşim söylemesi zor sanki ayrı ayrı söylenecek gibi diyor. Yoksa bana göre çok güzel. Aybars soyadımıza da uyuyor. Bir de Doruk var listemde yazmayı unutmuşum 😊
sdkbzkrt dmalantor erkek ismi bulmak ne zormuş ya. Kız daha rahat bulunuyor. Evet göktuğ Alparslan asil bunlar çok fazla verildi. Aybars o kdr değil şimdilik 😊 Bir de Doruk var listemde bakalım bi türlü karar veremiyorum ama
sdkbzkrt Symm Maşallah tüm tarihi isimler oğullarınız da. Rabbim kaderlerini de güzel eğlesin inşallah 🙏🏼
dsed060917 Kutay düşündük biz yanına henüz bulamadık isim😀 ilk çocuğumun ismi de Ediz uras belki fikir olur Gökalp de olabilir çevremde çok olduğu için koymamıştım
senasenasena sdkbzkrt Göktuğ ve Göktürk çok güzel bence ben Gökalp de ekleyeyim insanın içi açılıyor mavi mavi gökyüzü geliyor aklıma ve hem ağır hem Türkçe isimler 🇹🇷
leylizer sdkbzkrt Atahan Kuray , üff çok havalı valla 🙂 yeni duydum bu ismi favoriye ekledim , sağlıkla gelsin
sdkbzkrt leylizer çok teşekkür ederim. Amin inşallah 🙏🏼 Atahan çok fazla olmasa da nadir verilen bir isim pek duyulmamış. Ya da benım çevremde hiç yok . Ama çok güzel bence 😊
25_subat Ahlas Kuray hem farklı herkeste yok hem modern ben Ahlas koydum dini isimlerden Sad suresinde geçen ayet anlamıda çok güzel