sukriyekonus Kızlar suyum geliyor ola bilir mi yaşayan varmı öğleden sonra da kontrolüm var ama sabah uyandım beyaz akıntı ve ıslaklık çok var
nurhuma17 sukriyekonus aynı durumdatız akıntı diyor tecrübeliler öğleden sonra kontrolüm var bende soracağım
allyslife sukriyekonus benim gebelik boyunca hep vardı, su miktarında hiç azalma olmadığı için hormonal sıvı akıntı dendi hep. 37′deyim hâlâ devam ediyor. Bazen günde 4-5 iç çamaşırı değiştiriyorum bazen 2-3 ama ıslaklık hep var.
ruummi sukriyekonus su geldiğinde birdenbire geliyor yani nasıl desem istemsizce altınıza kaçırır gibi düşünün kendinizi kontrol edemiyorsunuz o yüzden onlar akıntıdır stres yapmayın sakin olun inşallah tadını çıkarın sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi
sukriyekonus aynurella_85 rabim hayrlı sağlıklı doğum nasip etsin cinayeti ne bnm kız ve kız erken gelir dyolar
nurhuma17 sukriyekonus gelen duyummuş dr acil sezeryan olabilir dedi bir test var onun sonucu belirleyecek süreci bebeğimin suyu azalmiş
allyslife sukriyekonus günlük ped enfeksiyonu çok tetikliyor diye doktorum hiç müsade etmedi bana🫠 bebeğin suyu normalse hormonaldir azalma varsa su sızıyordur, en doğru yönlendirmeyi doktorun yapar zaten