sevim__cfc46 Kızlar detaylı ultrasonda ne yaptınız ne sordunuz doktorunuza .Nasıl gecıyor yaptıran varsa bilgi verebılır mi
sudeborakk sevim__cfc46 Ben izmirdeyim ege üniversitesinde yaptırdım özellere göre çok az denebilecek bi ücret ödedik 2.000tl 1 saat kadar baktı çok memnun kalmıştım herşeyini bana tek tek gösterdi ve ultrason görüntülerini de aldım hatta göremediği kısımlarda dolaşıp biraz yürüyüp geri gitmemi istemişti çok ilgiliydi doktorum
aslihanhasan Devlette yaptırdığım için cinsiyet teyidi dışında bişey soramadım açıkçası. Özele göre daha kısa sürüyor çünkü. Onun dışında doktor işini yazdı raporunu yazdı bu kadar… önemli olan bebekte bir sorun olmaması zaten 🤍
sevim__cfc46 aslihanhasan bilgi falan verdi mı bebek hakkında ya da bakarken burası falan dıye bahsettı mı
aslihanhasan sevim__cfc46 ekran bana dönük değildi kendi baktı kalbi gayet iyi dedi o kadar diğer yerlerine kendi baktı herhangi olumsuz bir durum yok deri ve kalktım devlette öyle yani
sevim__cfc46 sudeborakk Bnde Erzurum şehir hastanesıne aldım inşallah ılgılı bır doktora denk gelırım de her seyıne detaylı bakar .Çok teşekkur ederım