Dedekurt Vajina ve rahme tümü olmayacak şekilde taraflı olacak bıçak sancısı gibi sancı giriyor, ve karnıma doğru üst taraflarda sancı oluyor. Böyle hissedip hamilelik öğrenen var mi
Prensesannesiii_ Dedekurt Şuan aynı şeyleri yaşıyoruz adetim de iki gün geçti ama benim zsten düzensizdi Bende merak ediyorum acaba warmi diye
rmy1 Dedekurt benimde adetlerim düzensizdi 6-7 ay olmadı denedik her ay umutlanıyordum hamile miyim diye regl oluyordum şimdi 34 haftalık hamileyim şükürler olsun ki ve yine adet olacak gibiydim karnıma ağrılar saplandı bu sefer hemen test yapmaya koşmamıştım geldi gelecek zaten diyordum sürekli ped kontrol ediyordum geldi mi diye ama hamileymişim 😋 benim hamilelikte ayrı tek bir belirtim fazla tuvalete çıkmak oldu yüzüm ateşlendi onun harici hep adet öncesi gibiydi
bebekisteyen Dedekurt benim de öyleydi çok büyük bir ağrım vardı yani öleceğim falan sandım bir de çok afedersiniz o kadar gazım vardı ki o gaz da çok sancı yapar hatta ben o zaman ağrı kesici alacaktım eşim belki hamilesindir diye izin vermemişti ve gerçekten hamileymişim
Dedekurt Prensesannesiii_ benimde çok düzensiz maalesef 45 günde bir 40 günde bir oluyorum sürekli geciktigi ve düzensiz olduğu için tahmin yapamıyorum
Prensesannesiii_ Dedekurt Benimde aynı sizin gibi 40 45ginde bir oluyorum bazen doktor en son yumurtalarin tembel demişti Letu ilacı verdi sonra ihne vuralım dedi ben ihneyi vurmadım iki ay oldu ilacı içtim ama iğne olmadım bakalım bu ay böyle ekstra ağrılarım war bugün belki gidip kan veririm kasik ağrısı şikayetiyle gidicem baksın neden oluyor
Dedekurt Prensesannesiii_ bende alttan muayeneye ile rahmine baktirmistim herhangi bir sıkıntı görmemişti yumurtalıklarda da rahimde de. Tembellik vs var mı diye nasıl bakıyorlar
Prensesannesiii_ Dedekurt Bana ultrasyonla bakti yumurtaliklarin biraz tembel dedi İlacı verdi sonra gel alttan muayne edicem yumurtlamana bakacam sonra ihne vericem dedi alttan baktığında da rahmin cok iyi. Maşallah çok. İyi felan dedi
Dedekurt rmy1 Hamilelikte ilk hafta belirtilerinde regl ağrısından çok daha hafif olur ağrı diyorlar o yüzden kafam karışıyor
rmy1 Dedekurt yani inşallah hamilesindir bebeğim umarım öyledir benim normal adet gibi ağrıdı benim zaten çok ağrılı geçer belirtim de de normal sancı vardı yani her zaman ki düzenimdeki gibi
Dedekurt bebekisteyen Kişiden kişiye değişebiliyor demekki. O zaman hala umut edip bekleyelim bakalım 🥹
bebekisteyen Dedekurt yani elbette ama dediğin korunması ser ilişkide gebe kalabilirsiniz 100 gecede olmayan bir gecede olur herkes çok farklı belirtiler yaşıyor zaten adetiz gecikince yaptığınız testi şak diye belli olur